Menu
Menu
Dirck3

Van offline naar (ook) online de aller-goedkoopste.

Dirck3

We vertaalden offline naar online

Samen groeien

Kijk je uit naar de vrijmibo? Dan vind je Dirck3 vast leuk. Dirck3 is namelijk een slijterij. Wij durven wel te zeggen dé slijterij van Nederland. En de goedkoopste. Je vindt Dirck3 vooral in de omgeving van de supermarkt Dirk, maar ze hebben ook een flink aantal losstaande grote vestigingen.

De samenwerking met slijterij Dirck3 begon in 2018. Wat ze offline met 81 slijterijen al heel goed deden, wilden ze ook online voor elkaar krijgen. En laat online nou net onze expertise zijn!

Een nieuwe webshop

De eerste stappen

Het doel van Dirck3 was om meer bezoekers naar de winkels te trekken door middel van een online shop. Dat realiseerden we door een nieuwe platform te ontwerpen én te lanceren. En daar bleef het niet bij. Dirck3 groeide, dus wij groeiden met hen mee.

Er ontstonden nieuwe doelen en daarmee ook een nieuwe strategie. Dat vertaalden wij weer naar concrete actiepunten. Met wekelijks nieuwe advertenties en animaties gingen we meer inzetten op social en Google ads en begonnen onze wekelijkse rapportage meetings. En dat doen we nog steeds.

Meer dan online marketing

Door­ontwikkelen

We maakten dus een nieuwe webshop voor Dirck3 en zette een nieuwe online marketing strategie op, maar dat betekent niet dat het daar stopte. We behalen de nieuwe doelen namelijk niet alleen door online marketing: ook de webshop is belangrijk. Daarom blijven we de webshop doorontwikkelen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de nieuwste features en functies worden geïmplementeerd en dat updates worden uitgevoerd.

Scroll naar boven