Menu
Menu
Magento 2 Hyvä thema

Ervaar snelheid en flexibiliteit
zoals nooit tevoren​

Ontdek het Hyvä Magento Thema

Atvise-Digital-Marketing-Agency_IMG_0147

Baanbrekende oplossing

Magento Hyvä thema

In de steeds evoluerende wereld van e-commerce is het cruciaal om je webshop te voorzien van de beste tools en technologieën. Daarom presenteren wij met trots ons partnership met het Hyvä Magento Thema – een baanbrekende oplossing die Magento 2 naar een hoger niveau tilt.

Het Hyvä-thema is ontworpen met prestaties, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid als kernprincipes. Waar traditionele Magento thema’s vaak heel uitgebreid zijn en daardoor traag en complex kunnen zijn, biedt Hyvä een frisse en moderne benadering die de snelheid, flexibiliteit en algehele gebruikerservaring drastisch verbetert. Of je nu een nieuwe Magento 2 webshop lanceert of een bestaande site wilt optimaliseren, Hyvä biedt de perfecte balans tussen krachtige functionaliteit en intuïtieve gebruiksvriendelijkheid.

De voordelen

Supersnelle Prestaties

Hyvä is gebouwd met lichte en moderne technologieën zoals Tailwind CSS en Alpine.js. Dit resulteert in veel snellere laadtijden en verbeterde prestaties, wat essentieel is voor zowel SEO als gebruikerservaring. Onze developers smullen van deze Utility-First benadering en de SEO marketeers springen een gat in het dak door de hoge Google Pagespeed scores.

Hyvä Components libary

Hyvä komt ook met een uitgebreide componentenbibliotheek die het ontwikkelingsproces vereenvoudigt en versnelt. Onze webdesigners kunnen aan de hand van het Design system direct gebruik maken van meerdere vooraf gedefinieerde elementen. Hierbij kun je denken aan productkaarten, navigatiemenu’s, formulieren, carrousels & sliders. Het voordeel hiervan is dat ontworpen functionaliteiten naadloos aansluiten op het front-end development proces.

Snellere Time-to-Market met Hyvä

Een van de grootste voordelen van het Hyvä-thema is de verkorte time-to- market. Dankzij de eenvoudige en efficiënte ontwikkelingsmogelijkheden,  uitgebreide componentenbibliotheek, en minimalistische codebase kunnen projecten sneller en met minder bugs worden opgeleverd. De  geoptimaliseerde componenten zorgen voor een consistente en  hoogwaardige gebruikerservaring zonder extra ontwikkeltijd.

Community en Hyvä modules

Bij Atvise profiteer je van onze Magento 2 expertise en de krachtige Hyvä  community, waar wij ook actief aan bijdragen. Onze ervaren ontwikkelaars en Magento-experts werken voortdurend aan verbeteringen en innovaties.  Hierdoor blijft jouw webshop altijd up-to-date en optimaal presterend.  Bovendien is Atvise een officieel Amasty partner, wat betekent dat wij  volledig compatibele Amasty modules kunnen integreren met het Hyvä  Thema. Zo krijg je een flexibele, toekomstbestendige webshop die perfect  aansluit bij jouw wensen.

Ben jij klaar voor

Onze diensten die
aansluiten bij Hyvä

Hyvä Thema Implementatie

Maatwerk Ontwikkeling

Hyvä Thema Optimalisatie

Hyvä Thema Audit

Onderhoud en Support

Atvise: Hyvä Partner Agency

Jarenlange ervaring

Samenwerken met Atvise als Hyvä Partner Agency is een investering in de kwaliteit en prestaties van je webshop. Met onze expertise, ondersteuning en op modulair gemaakte oplossingen, helpen wij e-commerce bedrijven te groeien en succesvol te zijn in een concurrerende markt.

Wij bieden niet alleen ondersteuning bij de initiële oplevering, maar blijven ook daarna betrokken.

Future-ready e-commerce solutions

Amasty Hyvä compatible

Atvise werkt al jarenlang nauw samen met Amasty voor het implementeren, optimaliseren en doorontwikkelen van Magento 2 modules. Al deze modules zijn ook compatible met het Magento 2 Hyvä theme. Dit zorgt voor een gemakkelijke implementatie van alle extra functionaliteiten die we via Amasty modules kunnen inpluggen in de Magento 2 webshops.

Magento 2 webshops

Krachtig e-commerce platform

Magento 2 is een krachtig e-commerce platform dat wereldwijd wordt gewaardeerd om zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en uitgebreide functionaliteiten. Ontwikkeld om aan de behoeften van zowel kleine als grote ondernemingen te voldoen, biedt Magento 2 robuuste tools voor productbeheer, betalingsverwerking en klantinteractie. Met een rijke set aan functies en een sterke focus op gebruikerservaring, stelt Magento 2 Webshops in staat om dynamische en aantrekkelijke webshops te creëren die de conversie verhogen en klanttevredenheid verbeteren.

Van nieuwe Magento 2 webshop tot gerichte conversie optimalisatie

Cases

Van offline naar (ook) online de aller-goedkoopste.

Met een gebruiksvriendelijke webshop die aansluit bij het merk en effectieve advertentiecampagnes werken we continu hard aan een naadloze winkel­ervaring, van online tot aan de winkel. Samen brengen we DirckIII naar nieuwe hoogten in de digitale wereld!

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen.

Centralisatie van productdata. Een multistore omgeving voor alle samengestelde en configurabele producten. Voor Barnwood ontwikkelden wij een nieuwe basis om verder te kunnen groeien in Magento 2.

Groot assortiment tweedehands en nieuwe kantoormeubelen

Magento B2B en B2C gecombineerd in één webshop. Heldere voorraadweergave en slimme conversie elementen om bezoekers over te halen tot kopen of bezoek aan de showroom in Katwijk.

De allerleukste GPS horloges voor kinderen!

Voor One2track hebben we een compleet nieuw webdesign gemaakt. Gebruiksvriendelijkheid, duidelijk aanbod en betrouwbaarheid zijn allemaal terug te vinden in dit design. Daarnaast werken we al vele jaren met succes aan de SEO / SEA van deze webshop.

Ruim 30 jaar een vertrouwd gezicht, vernieuwd online.

Beter resultaat, door méér tijd en aandacht te besteden. Dit is nu ook terug te zien in de nieuwe website die wij voor Van der Meer Makelaars hebben gerealiseerd.

Val­beveiliging waar je mee thuis kunt komen.

Eyecatcher is een totaalleverancier van tijdelijke en permanente valbeveiligingssystemen. Wij ontwikkelden een compleet nieuwe leadgenererende website en optimaliseerde alle SEO / SEA.

Huh, wat?

Belangrijke vragen & antwoorden

Het Hyvä Thema is een moderne frontend oplossing voor Magento webshops, ontworpen om prestaties en gebruikerservaring te verbeteren. Het gebruikt minder JavaScript en CSS, wat resulteert in snellere laadtijden en een betere winkelervaring. In tegenstelling tot traditionele Magento thema’s, biedt Hyvä een lichtere en efficiëntere codebase.

Ja, het Hyvä Thema is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande Magento webshops. Bij Atvise kunnen we je huidige thema migreren naar het Hyvä Thema en ervoor zorgen dat al je data en functionaliteiten naadloos worden overgezet.

Het Hyvä Thema minimaliseert de hoeveelheid JavaScript en CSS, wat de laadtijden aanzienlijk verkort. Dit resulteert in een snellere en responsive webshop, wat niet alleen de gebruikerservaring verbetert, maar ook gunstig is voor je SEO-rankings.

Veel bestaande modules zijn compatibel met het Hyvä Thema. Daarnaast is Atvise een officieel Amasty partner, wat betekent dat we volledig compatibele Amasty modules kunnen integreren. Als er modules zijn die niet direct compatibel zijn, kunnen we maatwerkoplossingen ontwikkelen om ze te integreren.

De tijdsduur voor de migratie naar het Hyvä Thema hangt af van de complexiteit van je huidige webshop en de specifieke aanpassingen die nodig zijn. Gemiddeld duurt een migratie enkele maanden. Na een grondige analyse van je webshop kunnen we een nauwkeurige tijdlijn geven.

De kosten voor het implementeren van het Hyvä Thema variëren afhankelijk van je specifieke wensen en de complexiteit van je webshop. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek en vrijblijvende offerte.

Scroll naar boven