Menu
Menu

Ontevreden over het resultaat van jouw webshop?

Laat geen omzet meer liggen!

Onze e-commerce consultants doen GRATIS een analyse van je webshop om inzichtelijk te maken waar JOUW groeikansen liggen en lichten dit toe in een video.
Gratis t.w.v. €250,-

Ontvang direct jouw webshop scan

GRATIS video analyse van je webshop om inzichtelijk te krijgen waar jouw kansen liggen!
analyse door e-commerce consultant
Gratis t.w.v. €250,-
Keyword analyse
Direct meer groeikansen

Inhoud video analyse

Conversieoptimalisatie

Technische check

Snelheid webshop

Linkbuilding

Content

Groei stappenplan!

Diensten

Online marketing strategie
SEA – Search Engine Advertising
SEO – Search Engine Optimization
E-mail marketing
Social media marketing

Tijd voor een vlijmscherp strijdplan.

Er is geen universele formule voor online marketing success. Weg met de one-size-fits-all benadering. Onze aanpak richt zich op het creëren van een slimme mix van marketingkanalen en campagnes die aansluit bij de doelgroep en doelstellingen.

Online Marketing

Online marketing strategie
SEA – Search Engine Advertising
SEO – Search Engine Optimization
E-mail marketing
Social media marketing

Tijd voor een vlijmscherp strijdplan.

Er is geen universele formule voor online marketing success. Weg met de one-size-fits-all benadering. Onze aanpak richt zich op het creëren van een slimme mix van marketingkanalen en campagnes die aansluit bij de doelgroep en doelstellingen.

Design

Webdesign
Campagne media
Conversie optimalisatie

Maak direct impact met een goed design.

Een website-ontwerp dat er gaaf uitziet én optimaal converteert? Yes, dan moet je bij onze UX-designers zijn. Creatief, resultaatgericht en klaar voor actie.

Techniek

Webshop ontwikkeling
Website ontwikkeling
PIM-systeem
Technische support
Hosting en onderhoud

Een platform om mee verder te groeien.

We gooien geen website of webshop over je schutting. Wij geloven dat een doorlopende technische samenwerking noodzakelijk is om echt resultaat te boeken. Snelheid, flexibiliteit en stabiliteit.

Van een Magento 2 webshop tot gerichte conversie optimalisatie

Cases

Van offline naar (ook) online de aller-goedkoopste.

Met een gebruiksvriendelijke webshop die aansluit bij het merk en effectieve advertentiecampagnes werken we continu hard aan een naadloze winkel­ervaring, van online tot aan de winkel. Samen brengen we DirckIII naar nieuwe hoogten in de digitale wereld!

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen.

Centralisatie van productdata. Een multistore omgeving voor alle samengestelde en configurabele producten. Voor Barnwood ontwikkelden wij een nieuwe basis om verder te kunnen groeien in Magento 2.

Groot assortiment tweedehands en nieuwe kantoormeubelen

Magento B2B en B2C gecombineerd in één webshop. Heldere voorraadweergave en slimme conversie elementen om bezoekers over te halen tot kopen of bezoek aan de showroom in Katwijk.

De allerleukste GPS horloges voor kinderen!

Voor One2track hebben we een compleet nieuw webdesign gemaakt. Gebruiksvriendelijkheid, duidelijk aanbod en betrouwbaarheid zijn allemaal terug te vinden in dit design. Daarnaast werken we al vele jaren met succes aan de SEO / SEA van deze webshop.

Dé specialist in premium duurzame ondermode

Gloednieuwe Magento 2 webshop voor B2C & B2B. Met maatwerk webdesign waarbij de front-end gebouwd is in het Hyvä theme voor extra performance en gebruiksvriendelijkheid.

Een allround leverancier voor professionals in het groen.

Gebruiksvriendelijke Magento 2 webshop voor zowel de professionals (B2B) als particulieren (B2C). Inclusief koppeling met Exact Globe voor product, klant en orderdata.

Vrolijk: Een begrip in watersport land.

Complete Magento 2 webshop met een aparte storeview voor B2B klanten. Daarnaast verzorgen wij ook de Google Ads campagnes en SEO zodat nieuwe klanten de webshop ook goed weten te vinden.

Ruim 30 jaar een vertrouwd gezicht, vernieuwd online.

Beter resultaat, door méér tijd en aandacht te besteden. Dit is nu ook terug te zien in de nieuwe website die wij voor Van der Meer Makelaars hebben gerealiseerd.

Val­beveiliging waar je mee thuis kunt komen.

Eyecatcher is een totaalleverancier van tijdelijke en permanente valbeveiligingssystemen. Wij ontwikkelden een compleet nieuwe leadgenererende website en optimaliseerde alle SEO / SEA.

VAKMANSCHAP & ZEKERHEID. SINDS 1935.

Zorgeloos een offerte aanvragen voor jouw verhuizing begint hier. Met een compleet nieuwe website gebouwd in WordPress is Nouwens Verhuizingen weer helemaal klaar voor de toekomst.

Scroll naar boven