Menu
Menu
Online Marketing

Tijd voor een vlijmscherp strijdplan.

Online Marketing

Er is geen universele formule voor online marketing success. Weg met de one-size-fits-all benadering. Onze aanpak richt zich op het creëren van een slimme mix van marketingkanalen en campagnes die aansluit bij de doelgroep en doelstellingen.

Online marketing

De juiste digitale marketing­mix

Ons online marketing team is klaar om jouw online doelen te behalen. We bepalen eerst de strategie op basis van kansen en doelen. Door het inzetten van de juiste middelen op het juiste moment, zorgen we voor jouw next level e-commerce. We houden je op de hoogte van de resultaten en werken graag samen. Echt maatwerk online marketing dus.

Diensten

Online marketing strategie
SEA – Search Engine Advertising
SEO – Search Engine Optimization
E-mail marketing
Social media marketing

Van volledige upgrade tot gerichte conversie optimalisatie

Cases

Van offline naar (ook) online de aller-goedkoopste.

Met een gebruiksvriendelijke webshop die aansluit bij het merk en effectieve advertentiecampagnes werken we continu hard aan een naadloze winkel­ervaring, van online tot aan de winkel. Samen brengen we DirckIII naar nieuwe hoogten in de digitale wereld!

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen.

Centralisatie van productdata. Een multistore omgeving voor alle samengestelde en configurabele producten. Voor Barnwood ontwikkelden wij een nieuwe basis om verder te kunnen groeien in Magento 2.

Groot assortiment tweedehands en nieuwe kantoormeubelen

Magento B2B en B2C gecombineerd in één webshop. Heldere voorraadweergave en slimme conversie elementen om bezoekers over te halen tot kopen of bezoek aan de showroom in Katwijk.

De allerleukste GPS horloges voor kinderen!

Voor One2track hebben we een compleet nieuw webdesign gemaakt. Gebruiksvriendelijkheid, duidelijk aanbod en betrouwbaarheid zijn allemaal terug te vinden in dit design. Daarnaast werken we al vele jaren met succes aan de SEO / SEA van deze webshop.

Ruim 30 jaar een vertrouwd gezicht, vernieuwd online.

Beter resultaat, door méér tijd en aandacht te besteden. Dit is nu ook terug te zien in de nieuwe website die wij voor Van der Meer Makelaars hebben gerealiseerd.

Val­beveiliging waar je mee thuis kunt komen.

Eyecatcher is een totaalleverancier van tijdelijke en permanente valbeveiligingssystemen. Wij ontwikkelden een compleet nieuwe leadgenererende website en optimaliseerde alle SEO / SEA.

Wat wij graag doen?

Samen aan de slag

Als full service digital agency bieden wij met ons team waardevolle disciplines, kennis en ervaring. Of je nu voor het eerst gaat samenwerken met een bureau of dat je ontevreden bent over een bestaande samenwerking: dat maakt voor ons niet uit. Wij zijn geen leverancier maar een partner aan tafel die kritisch kijkt naar wat er moet gebeuren.

Wat wij (liever) niet doen.

Ook belangrijk

“U vraagt, wij draaien.” - “Doe maar een campagne.” - “Snel, goedkoop én goed.” We zijn graag duidelijk. Dit zijn een aantal uitspraken die niet echt matchen met onze werkwijze. We staan in onze kracht als we samen kunnen sparren en jou pro-actief van advies (what’s in a name) kunnen voorzien.

Scroll naar boven