Menu
Menu
Design

Maak direct impact met een goed design.

Design

Een website-ontwerp dat er gaaf uitziet én optimaal converteert? Yes, dan moet je bij onze UX-designers zijn. Creatief, resultaatgericht en klaar voor actie.

Conversie optimalisatie is een proces

Samen sparren voor het beste resultaat

Je kunt nog zoveel bezoekers op je website hebben, maar als deze niet converteren heb je er niets aan. Samen met onze klanten sparren we over het omzetten van bezoekers naar klanten. Dit doen we door de klantreis helemaal in kaart brengen. Zo weten we wat er belangrijk is op een pagina en welke flow deze moet hebben. Dit werken we uit in onze design / prototyping tool, en gaan pas bouwen als het echt goed is.

Diensten

Webdesign
Campagne media
Conversie optimalisatie

Van volledige upgrade tot gerichte conversie optimalisatie

Cases

Van offline naar (ook) online de aller-goedkoopste.

Met een gebruiksvriendelijke webshop die aansluit bij het merk en effectieve advertentiecampagnes werken we continu hard aan een naadloze winkel­ervaring, van online tot aan de winkel. Samen brengen we DirckIII naar nieuwe hoogten in de digitale wereld!

Daar waar deuren rollen en muren tot leven komen.

Centralisatie van productdata. Een multistore omgeving voor alle samengestelde en configurabele producten. Voor Barnwood ontwikkelden wij een nieuwe basis om verder te kunnen groeien in Magento 2.

Groot assortiment tweedehands en nieuwe kantoormeubelen

Magento B2B en B2C gecombineerd in één webshop. Heldere voorraadweergave en slimme conversie elementen om bezoekers over te halen tot kopen of bezoek aan de showroom in Katwijk.

De allerleukste GPS horloges voor kinderen!

Voor One2track hebben we een compleet nieuw webdesign gemaakt. Gebruiksvriendelijkheid, duidelijk aanbod en betrouwbaarheid zijn allemaal terug te vinden in dit design. Daarnaast werken we al vele jaren met succes aan de SEO / SEA van deze webshop.

Ruim 30 jaar een vertrouwd gezicht, vernieuwd online.

Beter resultaat, door méér tijd en aandacht te besteden. Dit is nu ook terug te zien in de nieuwe website die wij voor Van der Meer Makelaars hebben gerealiseerd.

Val­beveiliging waar je mee thuis kunt komen.

Eyecatcher is een totaalleverancier van tijdelijke en permanente valbeveiligingssystemen. Wij ontwikkelden een compleet nieuwe leadgenererende website en optimaliseerde alle SEO / SEA.

Wat wij graag doen?

Samen aan de slag

Als full service digital agency bieden wij met ons team waardevolle disciplines, kennis en ervaring. Of je nu voor het eerst gaat samenwerken met een bureau of dat je ontevreden bent over een bestaande samenwerking: dat maakt voor ons niet uit. Wij zijn geen leverancier maar een partner aan tafel die kritisch kijkt naar wat er moet gebeuren.

Wat wij (liever) niet doen.

Ook belangrijk

“U vraagt, wij draaien.” - “Doe maar een campagne.” - “Snel, goedkoop én goed.” We zijn graag duidelijk. Dit zijn een aantal uitspraken die niet echt matchen met onze werkwijze. We staan in onze kracht als we samen kunnen sparren en jou pro-actief van advies (what’s in a name) kunnen voorzien.

Scroll naar boven